fredag 12 mars 2010

v. 10-11

Hej!

Denna vecka har vi startat temaarbetet om Afghanistan här på skolan och på torsdag 18/3 är ni alla välkomna till öppet hus. Info om detta har ni fått via skolans e-postlista. Vi har även haft en solskensstrålande och härlig friluftsdag med vandring till Hellas och vakbad. Tyvärr är/var det många sjuka men av de som var med var det flera som badade och hade trevligt i bastun. Det blir en speciell stämning eftersom vi gör detta hela skolan tillsammans och de yngre barnen är verkligen inspirationskällor när det gäller vakbad. Av de som inte badade var det några som verkade ha kul i pulkabacken, när vi vandrade var det härlig och positiv stämning i gruppen.

Idag har sjuorna fått dansa när en inbjuden instruktör kom till oss, nästa fredag är det 8:ornas tur så då är det gympakläder som gäller.

En riktigt tråkig händelse fick vi även uppleva idag. Den har ni också kanske läst om på er mail. Någon tände eld i trappuppgången, vi lyckades släcka den snabbt eftersom brandlamet reagerade tidigt och utrymde lokalerna enl. utrymningsplanen. Händelsen är polisanmäld och vi jobbar med att klargöra vad som hände. Situationen är självklart obehaglig för alla oss här, snacka gärna hemma om detta.

Jag vill påminna igen om praolappar och kvitton för att kunna få matersättning.

I veckan som kommer blir det lite schemaändringar pga niornas nationella prov i engelska. Det innebär att jag kommer att ha matte med er istället för engelska på tisdag. På onsdag ligger det tider för skapandeverkstad i samband med Afganistantemat och Frida från Svenska Afghanistankommiten kommer och diskuterar situationen i Afghanistan mellan 9 och 12.

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar