fredag 21 maj 2010

Vecka 20-21

Hej!
Vi började veckan med två supermysiga dagar på barnens ö. Vi hade ju strålande väder och många badade till och med. Vi provade höghöjdsbanan 9 meter upp mellan trädtopparna, vi spelade fotboll, lekte lekar runt brasan på kvällen, och dagen efter fick vi gå in i mörk labyrint och läsa uppgifter. Stämningen var på topp o det kändes som att alla hade det fint.

Resten av veckan har vi jobbat på skolan för att få klart arbeten, tiden springer ju iväg nu. Några har haft spanskaprov. Vill påminna om att om man har missat ett prov så ska man boka in tid för omprov med respektive lärare så snart som möjligt.

De flesta har haft utvecklingssamtal nu, men ni som inte haft det bör boka in tid med mentorn!

Nästa vecka:
på tisdag 25/5 åker vi och ser föreställningen "Up to you" av Turteatern i Kärrtorp kl 14.30. 7:orna slutar då lite senare än vanligt men i gengäld får de sluta lite tidigare på onsdagen.

Såhär beskriver Turteatern sin föreställning:
"När vi nu har gått från att vara människor till personliga varumärken gäller det att vi i teaterbranschen inte halkar efter som vi så ofta gör. Tidningar och media ger oss reportage och tips om hur man som individ kan förbättra sina möjlighet att överleva på marknaden. Stadsteatern och dramaten har ju länge vetat hur man säljer biljetter med hjälp av sina kändisar, men vi på de fria teatrarna ligger efter. Det finns mycket hjälp att få om vilken bild man sänder ut av sig själv.
I föreställningen UP TO YOU lägger skådespelarna sina roller åt sidan och framträder med sina riktiga namn och verkliga dilemman. För att nå framgång som skådespelare måste man göra sig medveten om värdet på sitt varumärke. Med hjälp av färganalys, självhjälpsböcker, personlig coaching och personliga tränare har vi gjort en grundlig analys av Turteaterns skådespelare och deras konstnärliga potential."

På fredag är det dags för Skoljoggen. De som vill åka med oss ska vara på plats vid Skarpnäcks tunnelbana så att vi hinner med tåget som går 10.07. Annars kommer man direkt till Kärrtorps ip, ombytt och klar för uppvärmning kl 10.30.
Alla ska ha med MATSÄCK!

Trevlig helg allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar