söndag 13 juni 2010

v. 23-24




Hej!

Nu är det bara slutspurten kvar på detta läsår och det är mycket jobb så här in i det sista för oss lärare så tyvärr hann jag inte med att skriva detta veckobrev i fredags. För er elever börjar det väl klinga av en del med det vanliga skolarbetet men än är det lite kvar. Några av er har era sista chanser att lämna in uppgifter för att få betyg i NO och teknik. I hemkunskapen kommer ni att jobba in i det sista på tisdag.

Veckan som kommer ser ut så här:

måndag: Vi åker till Skansen! Vi har en del slantar över i klassens skattkista så vi skolan kan stå för köpemat där så ni behöver inte tänka på matsäck. Vi kommer att ha lite uppdrag till er där som ni får utföra.

Tisdag: Städning, skåpsrensning och utvärdering. Hemkunskap för 8:orna på em och 7:orna hittar på något kul med Späckhuggarna. Dharana har uppdrag till er!

Onsdag: Här får vi se lite vad som kommer att hända men vi kommer att behöva samlas i skolan för att checka av att alla böcker kom in på tisdagen mm. Kl 15 är det skolavslutning i Orhem och det blir tårtbuffé i vanlig ordning så varje hushåll som har elever på skolan tar med sig en tårta och kaffe. Var noga med att märka upp innehållet med tanke på allergiker! Som vanligt är det de äldsta eleverna som får ta först så nu behöver vi inte vänta så länge... Blir det ändringar i planeringen pga väder så hör vi av oss här på bloggen så håll koll!

Veckan som gått har varit lite blandad. 7:or och 8:or har varit uppdelade mycket pga paddling kompledighet och hemkunskap. Min uppfattning är att 7:orna har varit få och ofokuserade så det har varit svårt att göra det som planerats men vi hoppas att det funkar bättre i veckan som kommer. Paddlingen var en härlig upplevelse för mig som ledare och jag upplever att stämningen var bra i gruppen trots att paddlingen ska erkännas att den var lite väl lång. Ni kämpade på bra och vi hade tur med vädret får man säga trots motvinden på torsdagen. Häftigt att se hur ni klarade säkerhetskursen och klarade det kalla vattnet. Bra kunskaper att ha i livet va?

Här kommer lite bilder!

Ha det gott!

href="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgVHt0m4HlsCfYP10w6uNUnIXrKZOck50aKJ0K1rfbPvMVgVkyrQFqHb38DBtArGAjE1K1-kTA1y7Lm19MEB642FihXzMYcFYRtHvbaEQmQIRy1EJNeo5U9vucyhHjvB6klZ8JD48x2VcFC/s1600/DSC00302.JPG">




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar