fredag 22 januari 2010

Vecka 3-4

Hej alla Sköldisar!

Höjdpunkten i veckan som gått har varit vad jag förstått ett lärorikt och spännande besök i ett hinduiskt tempel under torsdagen för 8:orna medan jag med 7:orna hade ett par inte alls lika lyckade pass i NO men vi jobbar på att det ska bli bättre och börjar på nytt arbetsområde med krafter och tryck i nästa vecka. Det har även varit vikarier som arbetat en del med Sköldpaddorna eftersom Dharana har varit sjuk och Sabine som ska komma in på torsdagarna inte har kommit in än. Appropå detta kommer hon och Robert behöva växla tider ibland mellan NO och Hk för åttorna men vad som kommer gälla kommer vi att kunna gå igenom första passet på måndagar så att det är tydligt vad som gäller.

Det som är viktigt att tänka på inför nästa vecka är att vi har ändrat lite i stödtiderna. Alla ligger fortfarande kl. 8 på morgonen men nu ligger matte/NOstödet på tisdagar engelska/SO på onsdagar och svenska/bild/spanska på fredagar.

För att säkra ordentligt med både svångrem och hängslen om det är någon som inte fått info om kungberget. Om ni inte har fått det innebär det att ni inte finns med på skolans alla-lista och det innebär att ni kan missa annan viktig info. Kontakta Svante Tidholm sjöhästförälder i så fall. Här kommer anmälningsinfo till Kungsberget:

Anmäl dig som elev så här:
1. Gå in på: www.kungsberget.se
2. Klicka till höger på: Issus - boka skolresa
3. Fyll där i användarnamn:D1385
4. Lösenord: JRDAI56
5. Klicka på anmäl dig
6. Fyll i alla uppgifter och slutför bokningen.


I Svenska bör man ha läst till sidan 32 om man har "SMS från Soppero", Fighting spirit eller Välkommen till Ghettot och till sidan 52 om man har "Stor i käften".

I matte bör åttorna vara klara med kap. 3.4 och sjuorna 5.4.

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar