fredag 9 oktober 2009

Vecka 41-42

Hej alla sköldpaddor!
Den här veckan har vi hört från Peter och Emelie att det har varit väldigt roligt att ha så mycket slöjd sammanhållet med er och hinna fördjupa sig i arbetet. Hoppas ni tycker detsamma.
Det verkar också som att hemstudierna har rullat på bra för de flesta.

Nästa vecka (v.42) startar vi måndag morgon med ett stormöte för att ta ett steg vidare vad gäller situationen med uppehållsrummet. Vi pedagoger har diskuterat lösningar och vi vet att även den arbetsgrupp av elever som arbetat med att ta fram konkreta förslag är färdiga med det. Vi hoppas att vi ska kunna komma fram till en överenskommelse som funkar för alla, så att vi kan utnyttja alla skolans utrymmen och ha det trevligt på rasterna.

På tisdag mellan kl 9-10.30 får vi besök av kampanjen Alla Olika Alla Lika. Vi kommer då att dela in oss i grupper och de kommer att hålla i en workshop om fördomar, diskriminering och om rätten att vara sig själv. De använder sig av interaktiva övningar och deras metodmaterial O/LIKA, vann Svenska Publishing Priset i
klassen läromedel 2008. Det ska bli spännande!

På onsdag är det dags för OS. Vi samlas vid t-banan i Skarpnäck 8:45 eller om ni vill åka själva så ska ni vara på plats på Kärrtorps IP kl. 9.15.

Slutligen vill jag önska trevlig helg och hoppas vi ses igen på 10-årsfesten nu på lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar