fredag 20 november 2009

v 47-48

Hej alla sköldpaddor och föräldrar!

Det har varit en trevlig vecka. Vi startade ju upp med ett besök i Sydpolen där alla hade jättekul och lekte av sig. Det funkar jättebra att sticka iväg på grejer med klassen det är aldrig några problem att hålla ihop gruppen då och få dem att lyssna, det känns jätteskönt.
Det har varit rätt många elever sjuka denna vecka, vi hoppas de tillfrisknar och är tillbaka snart. På spanskan och no-passen har vi förberett och övat inför kommande prov. På svenskan har vi fortsatt med skoltidningen som kommer att bli riktigt grym. Målet är att få den tryckt och klar till julavslutning och då alla familjer kan köpa den.
Alla har fått tillbaka resultaten från matteprovet, så hör med dem hemma hur det har gått.
Det har varit betydligt lugnare både på raster och på många lektioner.
Idag har några av åttorna följt med niorna på gymnasiemässan, Elli sa att de hade haft en bra dag. Vi var inte många kvar nu på eftermiddagen men vi hade en trevlig skapartimme på bilden innan vi städade och tog helg.

Nästa vecka:
Vi har hälso-temavecka med inriktning på mat/motion/sömn-alkohol/narkotika/tobak-kroppen/sex och samlevnad. Vi kommer bland annat att se och arbeta kring filmer på temat. De lektioner som inte kommer att beröra temat är no (när det är prov) sv och bild där mer tid behövs för skoltidningen.

På tisdag 24/11 blir det utegympa. Petter och Martin ska hålla i Parkour, så tänk på kläder för att vara ute!
No-prov för 7:or på torsdag. Ma-prov för alla sköldpaddor även det på torsdag. Det är olyckligt att det blev prov i två ämnen samma dag för 7:or men det beror på att Henning varit sjuk och vi har fått skjuta fram provet. Veckan därpå blir det prov samma dag för 8:or i spanska och no.

Vi önskar alla en trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar