fredag 19 februari 2010

v. 7 - 8

Hej allihop!

Det är fortfarande en konstig känsla med så få elever i sköldpaddsgruppen när alla åttor är borta. Vi har ändå haft en trevlig och ganska lugn vecka. Ni verkar uppskatta att få vara mer med Krabborna.

I veckan som kommer är den stora händelsen så klart Kungsberget. Om detta finns mer info här nedan och tänk nu på att vara måttliga med godiset så att vi inte behöver diskutera begränsningar framöver.

På tisdag har vi sovmorgon till kl 10.30 eftersom det blir en lång dag på måndag. Stödtid kan man få från kl.09.00 På tisdag em kommer 8:orna att få pröva boxning på idrotten då det kommer en gäst från boxningsklubben. På kvällen är det öppet hus på skolan, fokus kommer säkerligen att vara på 6-årsgruppen men det kan vara bra att veta att det äger rum. Man kan säkert som förälder ta kontakt med rekryteringsgruppen om man vill bidra eller undrar något. Eller så tittar man bara förbi!

På onsdag blir det ingen stödtid eftersom Ellinor kommer att vara ledig. På torsdag kommer Asimina och vikarierar för Ellinor.

På fredag inleder vi sportlovet tillsammans och åker och bowlar i Högdalen. Det gör vi på eftermiddagen så och vi slutar ca: 15.00

Ha en bra helg, jag ser fram emot att se alla på måndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar