fredag 26 februari 2010

Veckobrev v.8-9

I måndags var ju skolan iväg till Kungsberget. Det blev en lyckad dag med mycket skoj och sol (trots kylan).
I övrigt har vi varit på skolan och jobbat på. Många elever i klassen har varit sjuka. Även Ellinor har varit sjuk och vi lyckades tyvärr inte få fram vikarie till idrotten.

Under onsdagens SO-pass med år 7 var vi en tapper liten skala, endast 3 elever, resten var sjuka. Vi fortsatte arbetet kring Islam men förkortade det annars ganska långa passet.

I torsdags hade vi matteprov. Jag kommer att rätta och meddela resultaten efter sportlovet. För de som missade tillfället att skriva provet eller vet med sig att de inte klarade det, blir nästa möjlighet att göra det på tisdag kl 8.00 veckan efter lovet. Blir det aktuellt med omprov för någon tar vi det tisdagen veckan efter 16/3.

I Fredags arbetade vi med bokrecensionerna på svenskan. De ska vara klara och inlämnade den 12/3 för år 8. Ni som inte läst klart böckerna måste absolut göra det under sportlovet, böckerna måste tillbaks till cirkulationsbiblioteket och är redan sena. Det var meningen att man skulle ha läst hemma på kvällarna under prao-perioden men all hade inte uppfattat det.

År 7 har fått mer tid med recensionerna, de senaste veckorna och bör vara klara. Men absolut senast inlämning den 8/3
Du som behöver mer hjälp eller tid: Kom på stödtiden Fredagar kl 8.00!

Kom även ihåg att lämna in lapparna som arbetsgivaren skulle fylla i från praon!

Nu åker vi och bowlar alla sköldpaddor!


Nästa vecka är det SPORTLOV! Önskar alla en superskön ledighet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar