fredag 12 februari 2010

vecka 6-7

Hej allihop!
Det har varit en märkligt lugn vecka nu när alla åttor och sexor varit ute på prao. Sjuorna har ju gått efter ett annat schema och bland annat hann vi med ett spännande besök på moskén på medborgarplatsen. Det var underbart att vara där med dem för de var så nyfikna och respektfulla och hade så bra frågor! Eftersom vi kom tidigt passade vi på att leka i björns trädgård en stund i solen innan det var dags att gå in. Ingen hade något som helst problem med att hitta barnet i sig, vi klättrade i spindelnät och lekte med pulkor och alla var med. Modiga o roliga högstadieungdomar!

De har också haft extra mycket skapande, med Emelie och det har varit mycket uppskattat.

I Torsdags hade vi ett föräldramöte då vi samtalade kring den "larmrapport" som skickats ut på mejl. Det sas mycket bra och konstruktivt, så fort vi hunnit sammanfatta vad som sas får ni ta del av det. Eftersom samtalet tog lång tid och det var många föräldrar som saknades beslöt vi att skjuta på den del av mötet som ska röra just sköldpaddorna. Det mötet blir istället den 25 februari kl 18-20. Föräldrar som var här i torsdags kommer att ringa runt och påminna. Det kommer att finnas smörgås och frukt till självkostnadspris.




Nästa vecka fortsätter praon för åttor. Sjuor har ett nytt schema med några få ändringar. Den viktigaste är att det blir hemstudier på torsdag efter lunch då vi pedagoger har NVC-handledning. Uppgiften får eleverna i nästa vecka. Jag lägger ut schemat här på bloggen.

Önskar er alla en trevlig helg/ Dharana

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar