fredag 23 april 2010

vecka 16-17

Hej!

Slöjdvecka två för denna terminen närmar sig sitt slut, eleverna har verkat inspirerade och aktiva i sitt slöjdande. Tyvärr har det blivit en del schemakrångel och svårigheter för Peter som var tvungen att VABa denna vecka. Som tur är gjorde han inte det idag och vi kunde därför kompensera 8:orna för missad tid under veckan.

Vi rullar vidare med utvecklingssamtal, boka in om ni inte har gjort det. Vi hör av oss till de som inte bokat om vi får för många vakanta tider men som det ser ut nu har det bokats på bra. Lättast är om ni mailar direkt till oss.

Nästa vecka är det alltså inte matteprov men det är däremot dags på fredagen sista april för stormatchen mellan eleverna och lärarna. Vi kommer att samlas i klassrummen som vanligt för att sedan leka lekar i lag ute på fältet. Det är 8:or och 9:or som håller i dessa. Vi äter ute och grillar, sedan är det dags för avspark! Vi räknar med att vi är klara ca: 14.00. Var med på matchen eller heja fram laget... lärarlaget alltså ;)

Planeringen för detta sker på måndag så 8:orna behöver inte ta med idrottskläder då. 8:orna åker även till Eriksdalsbadet på tisdagen för att öva livräddning. Detta är ett viktigt moment inom idrott och hälsa så missa det inte, viktig livskunskap!

Påtorsdag har vi lärare NVC så 7:orna får med sig en NO-uppgift medan 8:orna får en SO-uppgift.

Appropå matteprov och arbete hemma så fick jag ett länktips nyligen. Jag har inte utforskat den så mycket och jag har hört att det finns andra liknande. Adressen är www.mattecoach.edu.stockholm.se Tanken är att man kan ställa frågor via MSN och få svar snabbt. Det verkar ju toppen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar